مطالب مرتبط:
چرا تأثیر منفی زیاد نشستن حتی با فعالیت ورزشی قابل رفع نیست؟

چرا تأثیر منفی زیاد نشستن حتی با فعالیت ورزشی قابل رفع نیست؟

مقاله ی اخیراً در مجله موسسه ملی سرطان منتشر شده که بطور جامع به موضوع آسیب های ناشی از زیاد نشستن و بی تحرکی پرداخته است، آنچه که سال هاست در حال شنیدن آن هستیم را تایید می کند،... ...

بخور نخور های زمستانی

بخور نخور های زمستانی

هفته نامه سلامت - دکتر بهروز باریک بین*: با سرد شدن هوا در فصل زمستان، پوست ما خشک‌تر و حساس‌تر می‌شود و باید بیشتر مراقب آن باشیم. بهترین مراقبت از پوست در شرایطی خواهد بود که ما غذای مناسب در اختیار عروق تغذیه‌دهنده پوست قرار دهیم.خوشبختانه در این فصل میوه‌ها ...

۱۱ بازی زندگی با کودکتان

۱۱ بازی زندگی با کودکتان

هفته نامه همشهری شش و هفت: شاید در نگاه کلی فقط بازی به نظر برسند، اما بازی کردن، یکی از راهکارهای مهم تربیت جسم، روان و ارتباط با اجتماع است. با بزرگ تر شدن بچه ها، بازی ها شکل بیرونی و مشارکتی به خود می گیرد. البته این قانونی نبوده و در کودکان مختلف و در س ...

چاقی نوزاد شیرخوار، رژیم لازم دارد؟

شیرخواران هم در معرض خطر عوارض جانبی ناشی از چاقی و اضافه وزن قرار دارند. در صورت مشاهده اضافه وزن قابل توجه در فرزندتان با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید  و علت را جویا شوید. در ادامه به صحبت های دکتر علی ناصح در این رابطه دقت کنید.کشیدن لپ کودک تپلی برای بسیا ...

چند نکته برای اضافه کردن وزن در سال جدید

چند نکته برای اضافه کردن وزن در سال جدید

اضافه کردن وزن باید ساده باشد. بیش از نیاز روزانه کالری مصرف کن و در پایانT وزنت باید اضافه شود. درست است؟ اما اضافه کردن وزن از راه سالم، کمی چالش برانگیز است. برای شروع سال جدید می خواهیم توصیه هایی به شما بکنیم تا بتوانید با دیدی بازتر د ...

روشهای ساده برای از بین بردن فوری چاقی شکم

روشهای ساده برای از بین بردن فوری چاقی شکم

روشهای ساده برای از بین بردن فوری چاقی شکم   یکی از ...

فیلم: چرا باید سیگار را ترک کنم؟

در این بخش بر آن شده ایم تا هفت مورد از فواید ترک سیگار را به شما عزیزان معرفی کنیم. امیدواریم روزی فرا برسد که مصرف سیگار و سایر مواد مخدر به طور کل در بین آحاد جامعه ریشه کَن گردد. ...

تغذیه در ایام نوروز و حفظ سلامتی و تناسب اندام

تغذیه در ایام نوروز و حفظ سلامتی و تناسب اندام

رعایت نکردن تغذیه در ایام نوروز سبب ایجاد مشکلاتی همچون افزایش فشارخون، افزایش قند خون، افزایش چربی خون، افزایش وزن و خرابی دندان ها می شود. ...

چاقی در زنان باردار، مشکل ساز است؟

بررسی سلول های ایمنی خون بند ناف نوزادان این مادران باردار نشان داد در آنهایی که مادران چاق داشته اند پاسخ سلول های ایمنی به آنتی ژن های باکتری ها بسیار کمتر از نوزادانی بود که مادرشان وزن طبیعی داشته اند. ...

زیبایی چهره، مو و اندام با زنجبیل

زنجبیل بخاطر طبع گرم و خشکی که داره مکمل بسیاری از غذاهای سرد و تر امروزیه که باعث بی حالی و خواب زیاد میشن. این دارو در طب سنتی برای مدتها درمان بسیاری از بیماریها بوده از ناراحتی معده گرفته تا سرماخوردگی و آنفولانزا. ...

عوارض اضافه وزن، خانم ها مراقب باشید

اضافه وزن می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی- عروقی و دیابت را افزایش دهد و باعث التهاب بیشتر در بدن شود.

کوکاکولا مسئول چاقی و دیابت

دیده بان مواد غذایی (Foodwatch)، سازمان اروپاییِ مدافع حقوق مصرف کنندگان در گزارشی شرکت کوکاکولا را در گسترش چاقی و دیابت مسئول می داند و این گزارش به ویژه تبلیغات کوکاکولا را "غیرمسئولانه" خوانده است. ...

تاثیر منفی چاقی بر کبد کودکان

تاثیر منفی چاقی بر کبد کودکان

به گفته محققان، چاقی یا اضافه وزن کودک تاثیر منفی بر کبدش دارد.

با خواب آلودگی بهاری چه کنیم؟

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که در فصل بهار کسل و خواب آلوده می شوید؛ این گزارش را بخوانید تا بفهمید چگونه از این خواب آلودگی فرار کنید.

غذا هایی با آنتی اکسیدان های فراوان

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که در بدن تولید شده و در غذاها موجودند. این ترکیبات از سلول های بدن در برابر آسیب ناشی از مولکول های مضر به نام رادیکال های آزاد دفاع می کنند. ...

درمان چاقی در زنان، پنج خوردنی مفید!

افرادی که مشکل اضافه وزن و چاقی دارند، آرزو می کنند هرچه می خواهند بخورند بی آن که نگران چاقی باشند.

اگر به اندازه کافی سبزی نخوریم...

مصرف میوه ها و سبزی ها برای حفظ سلامت بدن انسان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این در شرایطی است که افراد بسیاری توجه ای به این موضوع نداشته و به میزان کافی از میوه ها و سبزی ها در رژیم غذایی خود استفاده نمی کنند. شاید فکر کنید سهم سبزی ها در رژیم غذایی شما ...

زمان خوردن شکلات +خواص و مقدار مصرف در یک روز

زمان خوردن شکلات تلخ +خواص و مقدار مصرف در روز

زمان خوردن شکلات تلخ ، ویژگی های شکلات تلخ ۹۶% است. فواید شکلات در لاغری شکلات تلخ چند درصد مصرف مصرف شکلات تلخ. بهترین شکلات تلخ ، فواید شکلات تیره بر روی پوست, بهترین زمان برای خوردن شکلات ، شکلات تلخ و چاقی است. شکلات تلخ چند درصد از لاغری خوب است اما اگر شکلات تلخ یک چربی سوز شکلات, چه, ما می توانیم.شکلات و که مقدار کاکائو اضافه شده به آن بسته به میزان ماده خشک re رسیده است مقدار قند آن بسیار کم است. این اصل اساسی است مخلوط اولیه شکلات، کاکائوست. شکلات تلخ یا سیاه از نوع ۲۰ درصدی آغاز می‌شود. این نوع شکلات خیلی تلخ و رنگ آن هم خیلی تیره نیست.شکلات تلخ از جمله پرطرفدارترین مواد خوراکی در سرتاسر جهان است. شکلات انواع مختلفی دارد و با توجه به محبوبیت و داشتن طعم مطلوب فرآورده های مخلفی از این ماده خوشمزه تولید شده است. شکلات تلخ از جمله مفیدترین مواد خوراکی به شمار می آید که اگر در زمان مناسب مصرف شود، فواید بسیاری خواهد داشت.شکلات تلخ، به شکلاتی گفته می‌شود که میزان کاکائو اضافه‌ شده به آن بسته به میزان ماده خشک تا ۷۵درصد رسیده و میزان شکر آن بسیار کم است؛ به این معنا که اصل عمده مخلوط اولیه شکلات، کاکائوست. شکلات تلخ یا سیاه از نوع ۲۰ درصدی آغاز می‌شود. این نوع شکلات خیلی تلخ و رنگ آن هم خیلی تیره نیست. این حد تیرگی پایه شکلات است و در نمونه‌های مرغوب شکلات، نیم‌درصد به نیم درصد حد تیرگی شکلات افزایش می‌یابد تا به ۹۷ درصد می‌رسد. انواع شکلاتشکلات در طعم های مختلفی تولید می شود و این امر به خاط داشتن طرفداران بسیار است. شکلات در درصد های مختلفی تولید می شود که هر میزان از آن با مقدار متفاوتی از شکر تولید خواهد شد. البته مصرف شکلات با درصدهای بلای شکر به همه افراد توصیه نمی شود.۳۰ درصدیمیزان کاکائو در این شکلات از حد پایه بالاتر است. خیلی تلخ نیست و مصرف آن باعث بروز مشکل خاصی در افراد نمی‌شود. در کنار آن نوع ۳۵درصدی هم وجود دارد.۴۵ درصدیکم‌کم به حد تقریبا بالای کاکائو نزدیک می‌شویم. این درصد خیلی بالا محسوب نمی‌شود؛ اما برای افرادی که مشکل ریفلاکس معده دارند مصرف آن مناسب نیست.۵۰ درصدیاین شکلات طعم تلخی دارد. مصرف آن برای افراد مبتلا به بی‌خوابی، ریفلاکس و ترشی معده و افرادی که دچار مشکل سنگ کلیه هستند، مناسب نیست.۶۵ و ۷۰ درصدیکاملا طعم تلخی دارد. گاهی برای پوشاندن این طعم تلخ آن را با میوه‌هایی مانند پرتقال طعم‌دار می‌کنند. خوردن آن برای افرادی که از هر نظر مشکلی ندارند، ایرادی ندارد.۸۰ و ۹۷ درصدیاین نوع شکلات هر چند ویژگی‌های بی‌شماری دارد؛ اما بهتر است در صورتی که معده خالیست و یا احتمال بروز مشکلات بی‌خوابی وجود دارد، از خوردن آن صرف‌ نظر کرد. البته نوع ۸۰ درصدی از نظر طعم قابل تحمل‌تر است!بهترین زمان خوردن شکلات تلخبهترین زمان مصرفبراساس یک پژوهش پزشکان با بررسی بر روی داوطلبان دریافته اند که وعده غذایی صبحانه می تواند زمان مناسبی برای خوردن کیک و شیرینی البته در حد متعادل و معقول باشد.گفتنی است افرادی که در وعده صبحانه، یک وعده غذایی کامل شامل نان سبوس دار، لبنیات، پروتئین، میوه و شکلات مصرف می کنند در طول روز انرژی بیشتری دارند و وعده های دیگر به ویژه شام را کمتر می خورند و سبب می شود وزن مناسب و مطلوب به همراه چربی، فشار و قند خون متعادل و مناسبی داشته باشند. خوردن یک تکه شکلات تلخ موقع صبحانه به فعال شدن آنتی‌اکسیدان های بیشتر در بدنتان کمک می‌کند. می دانید که هر قدر آنتی‌اکسیدان بیشتری داشته باشید آن وقت کمتر به سمت پیری می‌روید. خوردن شکلات تلخ در صبحانه برای سلامت قلب هم مفید است. چه زمانی باید از مصرف شکلات تلخ خودداری نموداگر روزی ۲۵ گرم بیشتر شکلات تلخ مصرف کنید آن‌ وقت بدن به جای سوزاندن چربی‌ها، بیشتر به سمت ذخیره کردن چربی گرایش پیدا می‌کند و این وسط چه چیزی بهتر از چربی‌های شکلات!فواید مصرف شکلات تلخشکلات تلخ نسبت به سایر شکلات ها از میزان بیشتری کاکائو بهرمند است و همین امر موجب تمایز آن نسبت به سایر فرآورده های کاکائویی شده است. کاکائو دارای فواید بسیار زیادی برای سلامت مغز انسان است. مصرف شکلات تلخ می تواند سبب پیشگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری مغزی شود.کاکائو تلخ، حاوی پلی فنول‌ها که آنتی اکسیدان بسیار قوی است، می‌باشد. ترکیبات فلاوونوییدی موجود در کاکائو باعث از بین بردن رادیکال‌های آزاد موجود در جریان خون شده و از بروز سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی – عروقی و تصلب شرایین جلوگیری می‌کند.همچنین فلاوونوییدهای موجود در کاکائو تلخ باعث افزایش انعطاف پذیری دیواره عروق شده و خطر افزایش فشار خون و سکته‌های قلبی و مغزی را می‌کاهد. مطالعات نشان می‌دهد که خوردن یک تکه شکلات تلخ در روز می‌تواند فشار خون را به حالت متعادل در بیاورد.ترکیبات پلی فنیلی موجود در کاکائو تلخ باعث بهبود روند خون رسانی بدن به ویژه بهبود خون رسانی به مغز و در نتیجه عملکرد مغز می‌شود به علاوه کافئین موجود در آن برای افزایش تمرکز نیز مفید است.کاکائو تلخ از پوست در برابر تاثیرات پیر کننده نور خورشید محافظت می‌کند. و خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز کاهش می‌دهد.کاکائو تلخ در افراد مبتلا به بیماری‌های کبدی مانند یک مرهم عمل می‌کند و مصرف آن در کنار دارو می‌تواند در تسریع روند درمان این بیماری موثر باشد.برترین خواص شکلات تلخ را در این مطلب برایتان آورده ایم:۱- تامین کننده ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدنشکلات سرشار از مواد معدنی همچون منیزیم، فسفر، پتاسیم، آهن، روی یا حتی ویتامین ها، به ویژه ویتامین های گروه ب است. شکلات رژیم غذایی را متعادل می کند که البته باید آن را به خوبی انتخاب کرد. بنابراین شکلات تلخ را انتخاب کنید و از انتخاب بیسکویت های شکلاتی یا دسرهای شکلاتی شیرین که ارزش غذایی چندانی ندارند، اجتناب کنید.۲- بهترین ضد افسردگی طبیعیشکلات برای تقویت روحیه بسیار عالی است. زیرا اولا دارای منیزیم است که این ماده معدنی به علت اثرات آرامش بخش و کمک به ارسال تکانه های عصبی از طریق مغز شناخته شده است ؛ از طرف دیگر سرشار از تئوبرومین، محرک شناخته شده و همچنین تیرامین و فنیل اتیل آمین، دو ماده مشابه آمفتامین است که با افزایش اثرات ناقل های عصبی در مغز عمل می کنند. شکلات یک ضد افسردگی طبیعی است که برخی اثرات آن حتی مشابه حشیش است.۳- پیشگیری از بیماری های قلبیفلاونوئیدهای موجود در کاکائو و شکلات نقشی مهم در پیشگیری از بیماری های قلبی-عروقی ایفا می کنند. این آنتی اکسیدان ها در واقع میزان کلسترول بد (ال.دی.ال) را در خون کاهش می دهند و خاصیت کششی رگ های خونی را در بدن حفظ می کنند.۴- پیشگیری از فشار خون و دیابت نوع دوشکلات ماده غذایی سالمی است که از فشار خون بالا جلوگیری می کند. به یمن فلاونوئید موجود در شکلات تلخ ، شکلات فشار خون را به طور قابل توجهی پایین می آورد و به حفظ آن در سطح ثابت کمک می کند. به علاوه شکلات تلخ از بروز دیابت نوع دو نیز جلوگیری می کند.۵- بهترین اکسیر جوانیشکلات تلخ یکی از ده ماده غذایی جوانی است. کاکائو در واقع یکی از مواد غذایی سرشار از فلاونوئید و به ویژه آنتی اکسیدان کاتچین است. این آنتی اکسیدان به داشتن بدنی جوان تر و پویاتر کمک می کند. البته باید توجه کرد که فلاونوئید موجود در شکلات شیری یا شکلات سفید که مقدار کاکائوی آن کم است، بسیار کم یا حتی نزدیک به صفر است.۶- بسیار انرژی زاشکلات سرشار از چربی و کربوهیدرات ها است و به طور متوسط هر ۱۰۰ گرم شکلات، ۵۰۰ کالری انرژی دارد. با این حال نباید از رژیم غذایی حذف شود. زیرا شکلات تلخ حاوی مواد مغذی زیادی است که برای بدن مفید است. خوردن مقداری شکلات در روز به جای سایر مواد غذایی پرکالری و بدون ارزش غذایی توصیه می شود. بهتر است روزانه حدود ۳۰ گرم شکلات تلخ (حداقل ۷۰ درصد)، نه کمتر و نه بیشتر بخوریم.۷- باهوش شویدیک مطالعه پنج ساله در دانشگاه استرالیای جنوبی نشان می دهد که، شکلات باعث بهبود عملکرد شناختی مغز می شود. این مطالعه نشان می دهد، مصرف یک بار شکلات در هفته به افزایش حافظه و توانایی حل مساله کمک می کند.در ادامه این مطالعه آمده است، افرادی که در هفته حداقل یک بار شکلات مصرف می کنند، توانایی تفکر قوی تری دارند.۸- جلوگیری از چسبندگی پلاکت خون با شکلاتبر اساس گزارش موسسه تحقیقات سرطان امریکا، با توجه به این که شکلات منبعی غنی از فلاوونوئیدها به شمار می رود، محققان بررسی هایی انجام داده اند تا ببینند آیا این مواد نقشی هم در پیشگیری از سرطان دارند یا نه. نتایج، به رغم محدود بودن شواهد در این زمینه، خواص محافظتی کاکائو را در پیشگیری از ابتلا به سرطان تایید کرده است.۹- مفید برای جلوگیری از سکته قلبیتحقیقاتی در اروپا انجام شد و نشان داد خانم‌هایی که روزانه ۴۵ گرم شکلات تلخ مصرف می‌کردند ۲۰ درصد کمتر از سایر خانم‌ها در معرض سکته‌های قلبی قرار گرفته‌اند.شکلات تلخ شادی و نشاط بخش است و عامل کاهش استرس. کاکائو خاصیت رقیق‌سازی خون را دارد و مانند آسپرین عمل کرده و جریان خون را بهبود می‌بخشد. تحقیقات مختلف نشان داده که بهبود یافتن جریان خون در دید چشم نیز تاثیرگذار است.۱۰- مقدار مناسبی از شکلات تلخ به سلامت دندان کمک میکندشکلات حاوی بیش از ۳۰۰ ترکیب شیمیایی مختلف است که تأثیرات مختلفی بر روی سلامت دندان دارند. مسئول تشکیل پلاک دندان در واقع یک باکتری است که ساکارز را به اسیدهایی تبدیل می کند که مینای دندان را از بین می برند. دانه های کاکائو دارای یک عامل ضدباکتری هستند که جلوی این فرآیند را گرفته و از مینای دندان محافظت می کند. همچنین برخی متخصصان ادعا می کنند شکلات تلخ دندان را سفید می کند و میکروب هایی که بوی دهان را بد می کنند را از بین می برد. لطفا به بهانه سفیدی دندان در مصرف شکلات زیاده روی نکنید!این افراد در مصرف شکلات تلخ احتیاط کننددر افراد مبتلا به آلرژی‌های غذائی، شکلات‌های تلخ به‌دلیل داشتن میزان زیاد مادهٔ خشک ممکن است آلرژی آنها را تشدید کند.همچنین این شکلات‌ها در افرادی‌که مبتلا به عارضهٔ کهیر هستند، ممکن است موجب تشدید بیماری شود.برای افراد مضطرب نیز توصیه می‌شود مصرف این شکلات‌ها محدود شود، زیرا شکلات‌ها به‌دلیل داشتن کافئین زیاد، باعث افزایش اضطراب می‌شوند.با توجه به این‌که شکلات یکی از موادی است که نسبت آرژینین به لیزین در آن زیاد است، به افرادی‌که زمینهٔ تبخال زدن دارند توصیه می‌شود کمتر شکلات مصرف کنند و با توجه به این‌که درصد مادهٔ خشک شکلات تلخ زیاد است در افراد مبتلا به این عارضه، محدودیت مصرف این نوع شکلات باید بیشتر رعایت شود.بررسی‌های بلندمدت نشان می‌دهند که مصرف این نوع شکلات به‌ دلیل داشتن کافئین زیاد در زنان مبتلا به بیماری فیبروکیستیک پستان باعث تشدید عوارض بیماری می‌شود.کافئین اسید معده را افزایش می‌دهد، مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخم‌معده در افراد مبتلا به این بیماری شود. همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معدی مری باید مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند.کافئین ماده‌ای محرک است و تأثیرات آن تا ۲۰ ساعت در بدن باقی می‌ماند. از این‌رو، افراد مبتلا به بی‌خوابی باید از مصرف این‌گونه شکلات‌ها خودداری کنند.افرادی‌ که کلیهٔ سنگ‌ساز دارند و همچنین افراد مبتلا به سیروز کبدی مصرف این نوع شکلات‌ها به ترتیب به‌دلیل داشتن اگزالات و مس زیاد توصیه نمی‌شود.مصرف این ماده غذایی برای افراد بیش‌فعال ممنوع است.مصرف این ماده غذایی برای کهنسالان مانعی ندارد.هشداردر افراد مبتلا به آلرژی‌های غذائی، شکلات‌های تلخ به‌ دلیل داشتن میزان زیاد مادهٔ خشک ممکن است آلرژی آنها را تشدید کند.همچنین این شکلات‌ها در افرادی‌که مبتلا به عارضهٔ کهیر هستند، ممکن است موجب تشدید بیماری شود.برای افراد مضطرب نیز توصیه می‌شود مصرف این شکلات‌ ها محدود شود، زیرا شکلات‌ها به‌دلیل داشتن کافئین زیاد، باعث افزایش اضطراب می‌شوند.با توجه به این‌که شکلات یکی از موادی است که نسبت آرژینین به لیزین در آن زیاد است، به افرادی‌که زمینهٔ تبخال زدن دارند توصیه می‌شود کمتر شکلات مصرف کنند و با توجه به اینکه درصد مادهٔ خشک شکلات تلخ زیاد است در افراد مبتلا به این عارضه، محدودیت مصرف این نوع شکلات باید بیشتر رعایت شود.بررسی‌های بلندمدت نشان می‌دهند که مصرف این نوع شکلات به‌ دلیل داشتن کافئین زیاد در زنان مبتلا به بیماری فیبروکیستیک پستان باعث تشدید عوارض بیماری می‌شود.کافئین اسیدمعده را افزایش می‌دهد، مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد، مانند شکلات تلخ، ممکن است باعث وخامت زخم‌معده در افراد مبتلا به این بیماری شود. همچنین بیماران مبتلا به رفلاکس معدی مری باید مصرف موادغذائی حاوی کافئین زیاد را محدود کنند.کافئین ماده‌ای محرک است و تأثیرات آن تا ۲۰ ساعت در بدن باقی می‌ماند. از این‌رو، افراد مبتلا به بی‌خوابی باید از مصرف این‌گونه شکلات‌ها خودداری کنند.منبع : باشگاه خبرنگاران به نقل از دکتر سلام