مطالب مرتبط:
با فشار دادن این نقاط از بدن وزن کم کرده و به تناسب اندامبرسید

با فشار دادن این نقاط از بدن وزن کم کرده و به تناسب اندامبرسید

آکوپرشر یا طب فشاری یکی از مدل های باستانی ماساژ نقطه ای بدن است که بر اساس فرضیات طبی سنتی چینی سبب افزایش انرژی بدن می شود.شما قادر هستید با فشار دادن نقاط خاصی از بدن، جریان انرژی را افزایش داده و سبب عملکرد هرچه بهتر بدن بشوید. این ورزش و ماساژ ...

گوشی سامسونگ گلکسی J4 در گیک بنچ رویت شد

گوشی سامسونگ گلکسی J4 در گیک بنچ رویت شد

رسانه کلیک – سامسونگ گوشی های هوشمند خود را در سری های مختلف روانه بازار می کند. محصولات سری J سامسونگ که گوشی های میان رده و پایین رده این کمپانی را تشکیل می دهند در بازار طرفداران زیادی دارد. اخیرا گوشی سامسونگ گلکسی J4 در Geekbench مشاهده شده است. هف ...

حقوق بهمن ماه و عیدی بازنشستگان پرداخت شد

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: حقوق بهمن ماه بازنشستگان و عیدی سال ۹۶ این عزیزان پرداخت شد.

جزئیات شهادت ۳ پلیس در درگیری خیابان پاسداران

سخنگوی ناجا با اعلام خبر شهادت ۳ مامور پلیس در درگیری خیابانی در منطقه پاسداران تهران جزئیات این حادثه را تشریح کرد.

تکذیب توافق با دمشق برای ورود ارتش به عفرین

یگان های مدافع خلق هرگونه توافق با دمشق را رد کردند.

دیدار مقانلو با رئیس فدراسیون تکواندو/ علت؛ دلتنگی برای پولادگر

دیدار مقانلو با رئیس فدراسیون تکواندو/ علت؛ دلتنگی برای پولادگر

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، شورای فنی فدراسیون تکواندو پنجشنبه 26 بهمن ماه به بررسی عملکرد یک ساله مهدی بی‌باک در سمت سرمربیگری تیم ملی تکواندو پرداخت و با ارائه گزارشی به کمیته فنی تصمیم‌گیری در خصوص آینده سرمربیگری تیم ملی را به این کمیته واگذار ...

اروپا خود را برای جنگ تجاری با آمریکا آماده می کند

اروپا خود را برای جنگ تجاری با آمریکا آماده می کند

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، اتحادیه اروپا خود را برای یک جنگ تجاری احتمالی با آمریکا آماده می کند.روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ" با استناد به محا ...

قاسمی: وزرای امور خارجه اسپانیا و هلند امشب به ایران می آیند

قاسمی: وزرای امور خارجه اسپانیا و هلند امشب به ایران می آیند

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، بهرام قاسمی سخنگوی وزارت امور خارجه با اعلام خبر سفر وزرای امور خارجه اسپانیا و هلند به کشورمان گفت: دیدار و گفت‌وگو با وزیر امور خارجه و دیگر مقامات کشورمان و رایزنی و تبادل نظر در خصوص راههای تقویت و توسعه روابط دو ...

فعال حقوقی مشهور بحرین، به 5 سال زندان محکوم شد

فعال حقوقی مشهور بحرین، به 5 سال زندان محکوم شد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های بحرینی، دادگاه‌‌های رژیم آل خلیفه با هدف توقف حرکت صلح‌آمیز مردم این کشور، شمار دیگری از فعالان بحرینی را به اعدام، حبس و سلب تابعیت محکوم کردند.بر اساس این گزارش، دادگاه نظامی رژیم آل خلیفه، ...

تقدیر وزیر بهداشت از نیروی انتظامی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در یادداشتی از نیروی انتظامی تقدیر کرد.

درخواست صلیب سرخ از دولت سوریه

صلیب سرخ بین المللی از دولت سوریه دسترسی به مجروحان درگیری های اطراف دمشق را خواستار شد.

و بادمجان

حلیم بادمجان

بالا: متوسط بادمجان با غذا های سنتی و چگونه به راه اندازی دو مدل که من آورده بود. آن است که پرتاب دل چسب. مناسب برای ضیافت های من شده بود با تزیین در آن می توان به سفره های رنگ و لعاب. و بادمجان خوشمزه است مزه غذا و محبوب در ایالات متحده وجود دارد انواع راه درست است. مواد لازم: بادمجان قلمی: این روایت از دزدی و یا گردن و یا گاهی اوقات راه گوسفند: ۳۵۰ قرمز: سوم اینجا: چهارم به گندم: سوم که و دریا: ۴, ۵ قاشق غذاخورینمك، فلفل، زردچوبه: به میزان لازمكشك: ۲۰۰ گرم   روش تهیه: ۱ - ۱ - بادمجان ها را پوست گرفته، نمك بزنید تا تلخی آنان گرفته گردد، پس از آن آنان را در روغن سرخ كنید. ۲ - ۲ - گوشت را با قدری از پیازداغ و زردچوبه بپزید، پس از آن عدس، برنج، بلغورگندم و بادمجان سرخ شده را به گوشت اضافه كرده اذن دهید تا به خوبی بپزد و جا بیفتد. ۳ - ۳ - حلیم جاافتاده و پخته شده را از روی حرارت برداشته با گوشت كوب دستی مدام بكوبید تا كشدار گردد. ۴ - ك۴ - كشك را اضافه كنید. نعناع داغ، پیازداغ، نمك، فلفل و سیرداغ را به حلیم بیفزایید و اذن دهید تا با هم بپزند و مخلوط گردند. پس از آن درظرف مناسب بریزید و سرو كنید. نكته:  1 -  1 - وقتی سیرداغ درست می كنید درآخرین فاز كمی زردچوبه به آن بزنید و از روی حرارت بردارید این كار موجب می گردد سیرداغ بوی كمتری داشته باشد. ۲ - ۲ - طبق معمول در حلیم بادمجان از لوبیاسبز استفاده می گردد كه در این صورت رنگ حلیم روشن تر خواهد گردید. .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b { padding:0px; margin: 0; padding-top:1em!important; padding-bottom:1em!important; width:100%; display: block; font-weight:bold; background-color:#FFFFFF; border:0!important; border-left:4px solid #3498DB!important; text-decoration:none; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:active, .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:hover { opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; text-decoration:none; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b { transition: background-color 250ms; webkit-transition: background-color 250ms; opacity: 1; transition: opacity 250ms; webkit-transition: opacity 250ms; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b .ctaText { font-weight:bold; color:inherit; text-decoration:none; font-size: 16px; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b .postTitle { color:#16A085; text-decoration: underline!important; font-size: 16px; } .u79ab9041fb43bc57f3dc4fe460ea0e5b:hover .postTitle { text-decoration: underline!important; } این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دلمه فلفل به سه روش ۳ - ۳ - درتهیه این حلیم توان دارید بادمجان ها را به جای سرخ كردن به طور آب پز استفاده كنید.  حلیم بادمجان با لوبیا سفید!  مواد اولیه:     بادمجان قلمی: ۱۰ تا ۱۲ عدد    گوشت سر دست: ۱ کیلوگرم    لوبیا سفید: ۵۰۰ گرم    پیاز سرخ کرده: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری    کشک سائیده: ۲ تا ۳ پیمانه    روغن: ۳۵۰ گرم    نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم   طرز تهیه: ۱٫۱٫ داخل یک قابلمه مناسب و بزرگ، سه تا چهار لیوان آب می ریزیم. ۲٫ گوشت (گوساله یا گوسفند) و لوبیا سفید و پیاز داغ را داخل قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم تماما بپزند. ۲٫ پوست بادنجان ها را می گیریم و سر آنان را می گیریم. ۳٫ پس از آن می شوییم و روی آنان اندکی نمک می ریزیم تا تلخی آن گرفته گردد. داخل یک تابه بزرگ، قدری روغن می ریزیم و بادنجان ها را داخل روغن و روی حرارت ملایم سرخ می کنیم. ۴٫گوشت را پس از پختن از آب خارج می کنیم. بادنجان های سرخ شده و گوشت و لوبیای پخته شده را داخل یک قابلمه بزرگ و مناسب می ریزیم و آنان را خوب می کوبیم و مخلوط می کنیم. دو تا سه لیوان آب و هر مقدار آب گوشتی که داریم، داخل گوشت و بادنجان می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و گاهی آن را به هم می زنیم تا حلیم تماما جا افتاده و کش دار گردد.